WE HOREN GRAAG VAN U

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze diensten of producten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw emailadres(verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  VOLDA INFORMATIESPECIALISTEN
  BTW 851709849B01 | KVK 55434460
  info@volda.nl

  Person

  Leo Hollak

  T 06 28 41 90 92

  Het enthousiasme en interesse voor de Business Intelligence (BI) is bij Leo (1983) meer dan boven gemiddeld. Leo heeft ruim 8 jaar ervaring met Microsoft BI en heeft naast leuke en lange opdrachten ook specialistische projecten in teamverband gedaan. Hij heeft de technische kennis die van belang is om de informatiebehoefte bij een organisatie zo nauwkeurig mogelijk te bepalen. Door de persoonlijke benadering kan hij als geen ander de functionele informatiebehoefte koppelen aan de technische mogelijkheden.

  Person

  Wilfred Vonk

  T 06 34 13 88 88

  Wilfred (1976) heeft zich sinds 2007 gespecialiseerd in Business Intelligence. Het vakgebied Business Intelligence is een boeiende branche; het meedenken en adviseren van klanten in de managementinformatie voorziening en mogelijkheden van nieuwe technieken zorgen voor de constante uitdaging. In 2010 is Wilfred de uitdaging aan gegaan om als ondernemer Business Intelligence ook toegankelijk te maken voor bedrijven in het MKB segment. Door de techniek eenvoudig te maken, te standaardiseren, gebruik te maken van korte lijnen en altijd de persoonlijke benadering te hanteren is dit een succesvolle keuze. In 2012 resulteerde dit in de oprichting van Volda samen met Leo.


  Op de met Volda te sluiten overeenkomst(en) en rechtsverhouding(en), zijn van toepassing de Nederland ICT Voorwaarden. Een exemplaar is hier te downloaden. Algemene voorwaarden.