Power BI Exact Online Connector

Zelf analyseren uit Exact Online met Power BI?

Dat kan met de Volda Power BI Exact Online Connector!

Elke dag helpen wij onze klanten met het verzamelen en presenteren van stuurinformatie. Dat doen we de afgelopen jaren vooral met Power BI van Microsoft. Power BI ondersteund een flink aantal dataplatformen maar helaas geld dat niet voor Exact Online. Gelukkig is sinds mei 2017 mogelijk om zelf een connector te maken voor Power BI. Met behulp van BureauBor hebben we een connector voor Exact Online ontwikkeld en zijn we nu in staat om alle benodigde data in Power BI te laden.

Om aan de slag te gaan met de data uit Exact Online moet er gebruik gemaakt worden van API’s, die door Exact beschikbaar worden gesteld.  Het gebruik van deze API’s is een nogal technische aangelegenheid, maar niet met onze Power BI connector! Met onze connector kunnen de API’s eenvoudig geselecteerd en geladen worden als tabellen in Power BI. Kijk hier hoe eenvoudig dit werkt en het eindresultaat kan er bijvoorbeeld zo uit zien!

 

Zelf aan de slag met de Power BI Exact Online Connector? Vul uw gegevens hiernaast in en u ontvangt de connector via email.

Op zoek naar meer informatie? Kijk eens hieronder bij onze FAQ:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

 

[ultimate-faqs]