VOLDA

Volda biedt hulp aan organisaties bij het verzamelen en presenteren van stuurinformatie. Door de jarenlange ervaring met Microsoft Business Intelligence (BI) zijn we in staat om voor iedere vraag (groot of klein) de juiste oplossing te adviseren. We leveren echter niet alleen het advies, maar dragen ook zorg voor de implementatie.

volda-volda-logo

ZIEM

ZIEM is een datawarehouse gebaseerd op Microsoft SQL server Business Intelligence. Met ZIEM beschikt u over een uiterst flexibel en gestandaardiseerd management Informatiesysteem waarmee complexe rapportages en analyses eenvoudig ontwikkeld kunnen worden. Tevens is het een gecertificeerde Exact Add-on en wordt ZIEM ingezet als analyse tool voor diverse LIMS Laboratorium Informatie Management Systems) systemen.

ziem-volda-logo

MICROSOFT

Op basis van SQL server technologie levert Microsoft al jarenlang Business Intelligence oplossingen. Niet voor niets behoren ze daarom tot één van de belangrijkste BI leveranciers, zowel lokaal als via de cloud (Azure). Het nieuwste BI product van Microsoft is Power BI, hiermee voorziet Microsoft in de behoefte van de eindgebruiker om zelfstandig nieuwe inzichten te creëren. Volda volgt deze ontwikkelingen op de voet en blijft investeren in kennis en ervaring. Kijk voor meer informatie bij: Hoe werkt Volda?

microsoft-volda-logo

volda-volda-logo

ziem-volda-logo

microsoft-volda-logo